Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A rákölő liposzomális c-vitamin otthon is elkészíthető?
  2014-02-22 21:26:51, szombat
 
  Sajnos legtöbbünknek van olyan rokona, ismerőse, barátja aki ettől a betegségtől szenved.

Ezért kérek mindenkit, hogy ossza meg ezt az információt másokkal, hogy hozzájuk is eljuthasson ez a gyógymód.

Egy 2008-ban közzétett, de figyelmen kívül hagyott tanulmányban a liposzomális orális dózisú C-vitaminról brit kutatók kimutatták, hogy egy bizonyos vérkoncentrációban ez a vitamin nemkívánatos mellékhatások nélkül rákölő hatással rendelkezik.

Korábban a National Institutes of Health kutatói azt állították, hogy a C-vitamin maximális koncentrációban orális bevitelt követően nem elegendő ahhoz, hogy rák-ölő hatást érjen el.

Most brit kutatók igazolni tudták azt, hogy képesek elérni olyan vérkoncentrációt, ami maximális és az adott tartományban szelektíven toxikus a tumorsejtekre, azonban az egészséges sejtekre nem mérgező!

A rák különböző formáiról szóló tanulmányok kimutatták, hogy a vér C-vitamin tartalmának maximális mennyisége mellett igenis 30%- 50%-os rákos sejt-ölő hatása van.
Összehasonlításképpen, az FDA által jóváhagyott rákellenes gyógyszerek akkor minősülnek gyógyszernek, ha a tumorokat 50 %-al már összezsugorítják.

Stephen Hickey és Hilary J. Roberts kutatók az “Ascorbate: The Science of Vitamin C" “
Az aszkorbát: a C-vitamin tudománya" című írásuk a “Journal of Nutritional & Environmental Medicine"-ben megjelenve kifejti, hogy még ennél is magasabb koncentrációjú C-vitaminszintet lehet elérni... háromszor annyit, mint amit a maximumnak gondoltak, ismételt orális dózisokkal.

Linus Pauling, a kétszeres Nobel-díjas tudós alkalmazott először intravénás C-vitamint rákos betegek életének meghosszabbítására. Próbáljon valaki csak egyszeres Nobel-díjas tudós lenni!
Ha másnak nem, hát neki mindenképpen hinnünk kell.

Mindez viszont 1978-ban volt. Ma 2014-et írunk. A szomorú a dologban az, hogy a C-vitamin gyógyerejét azóta a szőnyeg alá söpörték, eltitkolták.
Ezért minden orvos “csak" vitaminként gondol rá. Csupán a közelmúltban vetődött arra fény, hogy az intravénás és a liposzomális C-vitamint rákterápiák kiegészítőjeként használják.

Hickey és Roberts kutatók szerint a liposzomális C-vitamin a bélben és a májban is felszívódik, mielőtt kibocsátódik a véráramba és ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy a liposzomális C-vitamin az orális terápiában is hatékony legyen. Egy másik fontos tényező az, hogy ajánlott korlátozni a szénhidrátok fogyasztását (finomított cukor), amely a vitamin orális felszívódását gátolja.

Egyébként sem célszerű túl sok cukrot fogyasztani, mert a rákos daganatok növekedését bizonyítottan táplálják a szénhidrátok. Más szóval: a rák imádja a cukrot!

Dr. John Ely, Washington egyetem emeritusz professzora kimutatta, hogy a cukor kimeríti a fehérvérsejtek C-vitamin tartalmát és mozgásukat lassúvá teszi. A fehérvérsejtek azok a sejtek, amelyek megtámadják a tumorsejteket és elpusztítják azokat. Ebben a tanulmányban a kutatók 1 gramm (1000 milligramm) kis zacskókban forgalmazott lecitinben kapszulázott C-vitamin port (foszfatidil-kolin és aszkorbinsav) használtak, amelyet a Livon Laboratories állitott elő Hendersonban, Nevada államban. A brit laboratórium (Biolab, London) több ezer C-vitamin vizsgálatot végzett az elmúlt 10 év alatt. A vizsgálatok megerősítik, hogy a 20 grammos és 36 grammos orális C-vitamin adag, amelyet Hickey és Roberts kutatók mértek, jóval magasabb vér koncentrációt eredményezett, mint amit valaha korábban megállapítottak. A gyakran ismételt adagolással pedig kikerülhető az egyszeri masszív dózis nemkívánatos mellékhatása: a hasmenés.

A C-vitamin rák-ölő mechanizmusa egy tranziens előállításával valósul meg. A kötőszövetekben hidrogén-peroxid keletkezik (nem a vérben), amely ezután elpusztítja a tumorsejteket és ezt követően ártalmatlan vízzé alakul, biztosítva a terápia nem mérgező kimenetelét.

Mindezek után számomra szinte teljesen nyilvánvaló, hogy az orvosi közösség vonakodása a C-vitamin terápiával kapcsolatban csak arra fogja ösztönözni a legtöbb rákos beteget, hogy a C-vitamin terápiát otthon gyakorolja.

A cikk forrásának fórumán egyik kedves olvasó már be is küldte receptjét, véleményét és azt a módszert ahogy ő laboratórium nélkül is el tudta készíteni a liposzomális C-vitamint.
(Ez olvasható IDE kattintva a most megalapult NaturaHirek fórumon )

Az oldalon található cikkek, szerkesztőink által összegyűjtött írások, amiket érdekesnek találunk! Mi nem végzünk laboratóriumi kutatásokat!
A cikk forrása minden esetben meg van jelölve!
A tudnodkell.info oldalain található információk nem helyettesíthetik szakember véleményét,ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!

Ez a szer hihetetlen!

Azért kezdtem el kutatni, mert állandóan fáradt voltam. Olvastam a NaturaHireken is arról, ahogy egy orvos meggyógyította magát vele, de volt egy olyan fiú Új-Zélandon is, aki már kómában volt leukémiásan. A Liposzomális C-vitamin meggyógyította teljesen. Az biztos, hogy 90%-ban felvehető a test számára. Öregedésgátló és szabadgyök semlegesítő. Mióta elkezdtem fogyasztani a múlt hét közepén, hatalmas az energiám, mintha állandóan kávét innék.
20 km a biciklin, 40 perces kardio semmi.
Adtam belőle a bátyámnak is, mert ő is állandóan fáradt. A következő nap átsétálta a fél várost hozzánk hogy sörrel ünnepeljünk. A nagyanyó 80 éves, neki is adtam. Most állandóan süt-főz.
Ami még jobb, olyan vagyok mint egy szex dinamó. A barátnőm kedvére.
Kell hozzá egy “ultrasonic cleaner". Ultraszonikus tisztító. Az ebayen rendeltem, paypallal. 30 USD.
Megvettem a granulátumos, nem GMO, szója lecitint is. Aszkorbinsavat borszaküzletben vettem 1kg kb 2000 Ft volt. Összesen vagy 10 ezer Ft-ból kijött minden.

A recept:

- 3 evőkanál aszkorbinsav feloldva langyos desztillált vízben
- 6 evőkanál lecitin feloldva langyos desztillált vízben, külön pohárban
Összeöntjük a kettőt, és botmixerrel pár percig összedolgozzuk
- Az egészet az ultraszonikus tisztítóba tesszük és addig marad benne amíg tejszerű állapotú lesz.
- Hűtő.
- Én 3 evőkanállal fogyasztok belőle naponta.
Sok energiát!

FORRÁS: NATURAHIREK.HU

Ajánlott hasonló írások a c-vitaminról:

1. A C-VITAMIN HIÁNYÁT IS A SÚLYOS BETEGSÉG EGYIK TÜNETÉNEK KELL TEKINTENI

2. C-VITAMIN ÉS NÉHÁNY TÉVHIT

3. EGY ORVOS C-VITAMINNAL GYÓGYÍTJA MEG KÉTOLDALI TÜDŐGYULLADÁSÁT- MINDÖSSZE 3 ÓRA ALATT

4. ÁLLÍTSUK MEG A RÁKOT C-VITAMINNAL!

5. A C-VITAMIN CSÖKKENTI A VESEKŐ KIALAKULÁSÁNAK KOCKÁZATÁT?

6. LIPOSZÓMÁLIS C-VITAMIN, A JÖVŐ C-VITAMINJA

7. A CSODASZER: C VITAMIN (ASZKORBINSAV)

 
 
0 komment , kategória:  Jó ha tudod  
Címkék: helyettesíthetik, vérkoncentrációt, kiegészítőjeként, összezsugorítják, borszaküzletben, tüdőgyulladását, koncentrációban, kulcsfontosságú, kötőszövetekben, megállapítottak, előállításával, összedolgozzuk, meggyógyította, fehérvérsejtek, aszkorbinsavat, koncentrációjú, kialakulásának, vitaminszintet, összegyűjtött, bizonyítottan, laboratóriumi, tumorsejtekre, szerkesztőink, ultraszonikus, mellékhatások, legtöbbünknek, tumorsejteket, felszívódását, öregedésgátló, eredményezett, koncentrációt, environmental, naturahireken, aszkorbinsav, mindenképpen, nemkívánatos, betegségtől szenved, információt másokkal, 2008-ban közzétett, liposzomális orális, vitamin nemkívánatos, adott tartományban, egészséges sejtekre, maximumnak gondoltak, kétszeres Nobel-díjas, közelmúltban vetődött, liposzomális C-vitamint, liposzomális C-vitamin, orális terápiában, másik fontos, szénhidrátok fogyasztását, vitamin orális, National Institutes, Stephen Hickey, Hilary, Vitamin C”, Environmental Medicine”, Linus Pauling, John Ely, Livon Laboratories, Liposzomális C-vitamin, C-VITAMIN HIÁNYÁT IS SÚLYOS BETEGSÉG EGYIK TÜNETÉNEK KELL TEKINTENI, C-VITAMIN ÉS NÉHÁNY TÉVHIT, ORVOS C-VITAMINNAL GYÓGYÍTJA MEG KÉTOLDALI TÜDŐGYULLADÁSÁT- MINDÖSSZE, ÁLLÍTSUK MEG RÁKOT C-VITAMINNAL, C-VITAMIN CSÖKKENTI VESEKŐ KIALAKULÁSÁNAK KOCKÁZATÁT, LIPOSZÓMÁLIS C-VITAMIN, JÖVŐ C-VITAMINJA,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Beney Zsuzsa - Álom  A világnak égető szüksége van ...  Szent György napi hiedelmek, s...  Próbálkozni kell ahhoz,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Minden szülő a lényével nevel.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  A boldogság ült a világvégén  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Emberként automatikusan értéke...  Környezetvédelem  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  György napra  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Aki szeret, annak senki sem id...  Két ember becsülete  A föld szépségéért  A Gömb  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Tehetségtelen gyerek nincs.  Emlék  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  A boldogság ült a világvégén  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
betegségtől szenved, információt másokkal, 2008-ban közzétett, liposzomális orális, vitamin nemkívánatos, adott tartományban, egészséges sejtekre, maximumnak gondoltak, kétszeres Nobel-díjas, közelmúltban vetődött, liposzomális C-vitamint, liposzomális C-vitamin, orális terápiában, másik fontos, szénhidrátok fogyasztását, vitamin orális, rákos daganatok, cukor kimeríti, fehérvérsejtek C-vitamin, fehérvérsejtek azok, brit laboratórium, vizsgálatok megerősítik, gyakran ismételt, egyszeri masszív, tranziens előállításával, kötőszövetekben hidrogén-peroxid, orvosi közösség, legtöbb rákos, cikk forrásának, módszert ahogy, most megalapult, oldalon található, cikk forrása, szer hihetetlen, orvos meggyógyította, test számára, szex dinamó, barátnőm kedvére, ebayen rendeltem, ultraszonikus tisztítóba, helyettesíthetik, vérkoncentrációt, kiegészítőjeként, összezsugorítják, borszaküzletben, tüdőgyulladását, koncentrációban, kulcsfontosságú, kötőszövetekben, megállapítottak, előállításával, összedolgozzuk, meggyógyította, fehérvérsejtek, aszkorbinsavat, koncentrációjú, kialakulásának, vitaminszintet, összegyűjtött, bizonyítottan, laboratóriumi, tumorsejtekre, szerkesztőink, ultraszonikus, mellékhatások, legtöbbünknek, tumorsejteket, felszívódását, öregedésgátló, eredményezett, koncentrációt, environmental, naturahireken, aszkorbinsav, mindenképpen, nemkívánatos, közelmúltban, kapszulázott, mellékhatása, tartományban, hendersonban, laboratórium, granulátumos, laboratories, liposzomális, mechanizmusa, forgalmazott, kibocsátódik, elpusztítják, szénhidrátok, tanulmányban, szakorvoshoz, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2329
  • e Hét: 10974
  • e Hónap: 17346
  • e Év: 68137
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.